Vogel
Vogel
Vogel
Balans in je lichaam en leven
Persoonlijke aandacht
Holistische werkwijze

Over Rebalanced

Over mij

Schoonheidsspecialiste en orthomoleculair therapeut in Amersfoort.

Mijn naam is Marjolein en ik help jou om meer balans te krijgen in je leven. Je goed voelen van binnen en dat uitstralen van buiten. Dat doe ik met holistische huidverbetering en een EMB behandelplan, die jouw leven zullen veranderen. In kleine stapjes, met liefde voor jou en de natuur om ons heen. 

Marjolein

“Ik wilde een plek creëren waar iedereen zich veilig en thuis voelt”

Mijn eigen huidverbeteringspraktijk. Een droom die ik al sinds de basisschool koesterde en niet meer heb losgelaten. Ik volgde de opleiding allround huidspecialist en ging aan de slag bij een salon. Al snel voelde ik dat ik voor mezelf wilde werken. Ik wilde een plek creëren waar iedereen zich veilig en thuis voelt. In 2015 was het zover; ik opende mijn eigen salon in Amersfoort. 

Ik vond het fantastisch om te zien dat mijn klanten echt tot rust kwamen en stralend de deur verlieten. En niet te vergeten; blijvende resultaten. Door een combinatie van huidverbeterende behandelingen in de salon en goede verzorging thuis. Mijn salon groeide, maar ik groeide ook als persoon. Ik volgde diverse trainingen en kreeg steeds meer interesse in gezondheid van binnenuit. Zo volgde ik opleidingen als NLP en Orthomoleculair Therapeut. Daardoor kon ik mijn passie voor schoonheid combineren met herstellen van binnenuit. Een holistische aanpak, waarin jij centraal staat. Jouw behoeftes, jouw levenswijze, jouw balans. 

Eerste afspraak
Sublogo

Je goed voelen. Stralen. Van binnen én buiten.

“Jouw behoeftes, jouw levenswijze, jouw balans “

In 2022 opende ik mijn nieuwste praktijk Rebalanced in Amersfoort. Hier bied ik huidverbeterende behandelingen aan, zoals microneedling en chemische peelings. Ook kun je bij mij terecht voor een EMB bloedtest. 

Zo kom jij in balans

Balans is voor iedereen anders. Daarom onderzoeken we samen wat jouw lichaam nodig heeft en welke behandeling daar het beste bij past. In mijn salon creëer ik een rustige, veilige omgeving waar we samen op ontdekkingstocht gaan. Waar je de hectiek even achterlaat en terugkeert naar jezelf. Wat heb jij nodig om weer in balans te komen? En hoe kunnen we je huid herstellen, van binnen en buiten? Samen maken we een persoonlijk plan. 

Zuivere huidverbetering in Amersfoort

Samen maken we het verschil!

Mijn liefde voor jou is groot. Mijn liefde voor de wereld ook. Daarom werk ik alleen met zuivere producten die jouw huid geven wat ze nodig heeft. De producten van Medik8 die ik gebruik zijn vegan, parabeenvrij en bewezen effectief. Ze bevatten veel natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, waarmee we specifieke problemen kunnen verhelpen. 

Sublogo

Klaar voor meer balans in je leven?

Ben je klaar voor meer balans in je leven? En wil je stralen van binnen en buiten? 

Neem contact met mij op of plan gelijk een eerst afspraak in!

“Ik wilde een plek creëren
waar iedereen zich veilig en thuis voelt!”

Marjolein