Vogel
Vogel
Vogel
Balans in je lichaam en leven
Persoonlijke aandacht
Holistische werkwijze

Chemische peeling Medik8

Ben jij klaar voor een heerlijke glow?

Ben jij klaar voor een heerlijke glow?

Een peeling is een vloeistof wat bestaat uit een of meerdere zuren. Medik8 gebruikt o.a glycolzuur, melkzuur en amandelzuur. Deze zuren kunnen diep in de huid doordringen en de huid verbeteren.  Een intensieve workout voor je huid. 

peeling

Waarom een peeling? 

Peeling behandeling

Heb je last hebben van acne, onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie een doffe huid of wil je je huid gewoon een oppepper geven. Ook dan is een chemische peeling wat voor jou.  

Naarmate we ouder worden vertraagd onze celvernieuwing en kan de huid er doffer en faler uit gaan zien. Ook kan de huidstructuur grover worden en ontstaan er fijne en diepere lijntjes doordat collageen en elastine in de huid afnemen.

Ook kan je last hebben van acne, onzuiverheden, hyperpigmentatie of wil je je huid gewoon een oppepper geven. Ook dan is een chemische peeling wat voor jou. Een chemische peeling stimuleert de  celvernieuwing en zorgt ervoor dat er een frisse, stralende huid tevoorschijn komt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen, je huid conditie en je herstelvermogen. Afhankelijk daarvan zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen in kuurverband. Het kan ook zijn dat je je huid eenmalig een boost wil geven dan kan dit ook zeker.  Hoe meer behandelingen hoe sterker het effect. Dit overleggen we in je intake. Ook speelt het product gebruik thuis een belangrijke rol voor een blijvende resultaat.

Is een chemische peeling pijnlijk?

Nee, een peeling is niet pijnlijk. Wel kan je een wat prikkelend,branderig en warmer aanvoelen tijdens de behandeling. 

Sublogo

Is er een voor en na behandeling bij een chemische peeling?

Om de huid om een zo’n goed mogelijke manier voor te bereiden is het belangrijk twee weken voor de behandeling of het traject te beginnen met de CSA thuis producten van Medik8. Na de behandeling is het belangrijk je huid te verzorgen met de post treatment kit. Dit wordt tijdens de intake allemaal uitgelegd.

Hoe ziet de huid er na de peeling uit:

Het vernieuwde time release systeem zorgt ervoor dat de down time (De herstelperiode na de behandeling) zo kort en minimaal mogelijk is. Het kan iets per huid verschillen. De huid kan 24 uur na de behandeling iets strakker aanvoelen Binnen 3 dagen kan de huid wat velletjes gaan vertonen en bij sommige huidjes kunnen pigmentvlekken iets meer naar boven komen. Hierna zal dit allemaal weer verdwijnen. Dit heeft allemaal te maken met het vernieuwen van de huid.

Peelings:

Combi treatment level 1

Een intensive medik8 facial gecombineerd met de level 1 peeling. Voor de ultieme intensieve aanpak en glow.

Universal AHA.

Geschikt voor ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

Level 2 peeling

Rewind peel:

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Even peel

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door zon, hypergimentatie en een doffe, niet egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

Clarity peel

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.: 

Sublogo

REBALANCED

“Ik wilde een plek creëren
waar iedereen zich veilig en thuis voelt!”

Marjolein