Vogel
Vogel
Vogel
Balans in je lichaam en leven
Persoonlijke aandacht
Holistische werkwijze

Medik8 facials

Waarom Medik8?

Huidverbeterende beauty behandeling in Amersfoort.

Tijdens de facials werken we met de het merk Medik8 om de beste resultaten te behalen. Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 is geheel vegan, vrij van parfum, synthetische geurstoffen en van onder andere parabenen. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor elk specifieke huidprobleem en staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

medik8
medik8

Medik8 producten

Medik8

Wanneer Medik8 een ingrediënt gebruikt, wordt altijd de chiraal juiste vorm gebruikt om maximale effectiviteit en minimale irritatie te garanderen. Ook hebben de onderzoekers de juiste concentraties gevonden met de beste resultaten.

Voor het beste resultaat is het van belang dat de ingrediënten op de juiste plaats in de huid werkzaam kunnen zijn. Medik8 is erin geslaagd de juiste formules samen te stellen, het stabiel houden van actieve ingrediënten en het zo vers mogelijk leveren van de huidverzorgingsproducten. Deze combinatie van waarden en filosofie maakt dat Medik8 en uitgegroeid tot een vernieuwend topmerk op het gebied van huidverbetering.

Sublogo

Resultaatgerichte producten – bewezen resultaten – professionele sterktes – hoog stabiele producten en origineel onderzoek – anti-ageing filosofie -huidvriendelijke ingrediënten – laboratoriumkwaliteit – handgemaakt in kleine batches – groene chemie – ecovriendelijke verpakking.

Onze behandelingen:

Medik8 intensive treatments

65 minuten

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, super facial peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, passend masker, gezicht & schouder massage,  ampul, afsluitende huidverzorging met spf, persoonlijk huidadvies indien gewenst.

Medik8 Intensive en deep relaxing treatment

75 minuten

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, super facial peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, passend masker, gezicht, schouder, nek en hoofdhuid massage,  ampul, afsluitende huidverzorging met spf, persoonlijk huidadvies indien gewenst.

Medik8 glow facial + Bindweefsel massage

90 minuten

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, super facial peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, glow masker, glow ampul, bindweefselmassage, gezicht, schouder & nek massage,  ampul, afsluitende huidverzorging met spf, persoonlijk huidadvies indien gewenst.

Facials:

Tijdens de behandelingen kijken we naar je huid behoefte en maken we de keuze uit een van de volgende facials:

Deep hydration facial

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, schilferende en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

Glowing facial

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, schilferende en veeleisende huid te herstellen. Exfoliatie voor een egale en heldere huidteint en intensieve diepe vochtherstellende werkstoffen.

Calming facial

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Clarity facial

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egale en heldere huidteint.

Pore refining facial

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, schilferende en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

Extra toevoeging

Extra toevoeging kan zijn: Bindweefselmassage, henna brows, verven van wimpers en  waxen van gezichtscontouren

De producten van Medik8

Samen maken we het verschil!

Om je behandelingen zo goed mogelijk te ondersteunen en het meest optimale uit jouw huid en behandelingen te halen raden we je om de producten van Medik8 ook thuis te gebruiken. Dit advies geven we na elke behandeling en passen we zo nodig aan omdat er verschillende factoren zijn die kunnen veranderen. 

Sublogo

REBALANCED

“Ik wilde een plek creëren
waar iedereen zich veilig en thuis voelt!”

Marjolein