Vogel
Vogel
Vogel
Balans in je lichaam en leven
Persoonlijke aandacht
Holistische werkwijze

Intuïtieve massage

Even ontspannen tijdens de massage

rebalanced

Heb jij behoefte aan ontspanning en tijd voor jezelf. Een echt verwen moment waarin je in de watten wordt gelegd en helemaal mag ontvangen? Wil je meer in verbindinding komen met je lichaam en je gevoel en balans ervaren. Dan is een intuïtieve massage wat voor jou. Zoals je weet staat Rebalanced niet alleen voor balans van buitenaf maar ook van binnen uit. Daarom bied ik met alle liefde intuïtieve massages aan om je te begeleiden om ook op fysiek en emotioneel vlak meer in balans te komen.

massage
Sublogo

Wat houdt in intuïtieve massage in?

Dit is een holistische massage die ik uitvoer om zowel je lichaam als je geest te laten ontspannen. Tijdens de massage wordt er geen vaste volgorde aangehouden maar masseer ik helemaal op wat ik voel wat voor jouw lichaam nodig is. Je mag helemaal ontvangen en zakken in ontspanning.

Voorafgaand aan de massage bepaal je een intentie en pakken we als je hier behoefte aan hebt een intentie kaart. Daarna hebben we hier een kort gesprek over om te kijken wat de massage voor je kan betekenen. De intuïtieve massage brengt meer balans op geestelijk, lichamelijk en emotioneel niveau.

Sublogo

cacao ceremonie

De journey kun je aanvullen met een cacao ceremonie om meer je hart te openen. Het is een eeuwenoud natuurlijk medicijn wat niet voor niets hartmedicijn werd genoemd door de Maya’s. Pure Cacao brengt je op meer in contact met jezelf op een dieper level. Op fysiek niveau is de rauwe cacao rijk aan antioxidanten, ijzer, zink, chroom en magnesium. Door deze samenstelling wordt de bloeddruk verlaagd, wordt de cholesterol en bloedsuikerspiegel in balans gebracht en helpen de ingrediënten bij het ontspannen van de spieren. Het werkt ook op je hartchakra en helpt je om meer verbinding te ervaren met jezelf en anderen. Ook kan het je ruimte geven om inzichten, creatieve ideeën en inspiratie te krijgen.

Behandelingen:

Intuïtieve massage

Intuïtieve massage … minuten

REBALANCED

“Ik wilde een plek creëren
waar iedereen zich veilig en thuis voelt!”

Marjolein