Vogel
Vogel
Vogel
Balans in je lichaam en leven
Persoonlijke aandacht
Holistische werkwijze

EMB bloedtest

Klaar om je lichaam meer in balans te brengen?

Verander je leven van binnenuit

Je eet gezond, sport regelmatig en probeert gezond te leven. Toch ervaar je vervelende gezondheidskrachten, die lastig te duiden zijn. Een onzuivere huid, vermoeidheid of last van je darmen. Herken jij jezelf hierin? Dan is een EMB bloedtest iets voor jou. We onderzoeken jouw bloed en komen erachter wat jouw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op dat jouw huid én gezondheid naar een hoger niveau tilt. Zo kun je weer fit, gelukkig en stralend je leven leiden. 

EMB bloedtest
emb bloedtest

Wat is een EMB bloedtest?

EMB bloedtest

EMB staat voor een Energetisch Morfologische Bloedtest. Met een vingerprik neem ik een kleine hoeveelheid bloed af, die ik vervolgens naar het laboratorium stuur. Daar wordt je bloed onderzocht op diverse punten. Reguliere waardes als bloedplaatjes en bloedcellen, maar ook energetische verstoringen. Denk aan voedselintoleranties, hormonale verstoringen en het stressniveau. Zo ontstaat er een compleet beeld van je gezondheid, tekorten, blokkades en verstoringen. 

Herken jij jezelf in het volgende?

* Doffe huid
* Onzuivere huid of acne 
* ‘Vage’ klachten die je moeilijk kunt duiden
* Opgeblazen gevoel
* Darmklachten
* Vermoeidheid

Dan kan een EMB bloedtest je veel duidelijkheid geven. 

Resultaat van een EMB bloedtest

Sublogo

EMB bloedtest in Amersfoort bij Rebalanced

Stap 1

Online anamnese

Voor ons eerste gesprek stuur ik je een online vragenlijst met relevante vragen over je (medische) voorgeschiedenis. 

Stap 2

Intakegesprek + bloedafname

Ik verwelkom je graag in mijn salon voor het intakegesprek. Zo leren we elkaar kennen en kan ik al je vragen beantwoorden. Vervolgens neem ik een paar druppels bloed af via een vingerprikje. Liever thuis bloed afnemen? Dat is ook mogelijk. Vervolgens stuur ik je bloed direct naar het laboratorium. 

Stap 3

Bloedbespreking en behandelplan

Na ongeveer vier weken ontvang ik de uitslagen van het laboratorium. Ik maak voor jou een uitgebreid overzicht met de uitkomsten van de diverse testonderdelen, die we samen rustig doorlopen. Ook maak ik een persoonlijk behandelplan met richtlijnen om je lichaam van binnen en buiten te herstellen. 

Stap 4

Vervolg consult

Het behandelplan geeft jou alle houvast om aan de slag te gaan. Na twee maanden komen we samen om de vooruitgang te bespreken. Natuurlijk sta ik ook daarvoor voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden. 

Wat houdt het behandelplan van Rebalanced in?

Aan de hand van de uitslagen van de EMB bloedtest maak ik een behandelplan. Dat is een persoonlijk plan om je lichaam zo goed mogelijk in balans te brengen. Het plan bevat onder andere:

Handige tips en richtlijnen om direct mee aan de slag te gaan 

Sublogo

Uitslagen van de bloedtest

In heldere, begrijpbare taal.

Sublogo

Voedingsadvies

Welke voeding kun je het beste toevoegen om tekorten aan te vullen?

Sublogo

Bewegingsadvies

Advies over sport en beweging.

Sublogo

Supplementenadvies

Welke supplementen dragen bij aan jouw persoonlijke gezondheid?

Klaar om je leven van binnenuit te veranderen?

Samen maken we het verschil!

Ben je benieuwd wat een EMB bloedtest voor jou kan betekenen en hoe ik je hierin kan begeleiden? Neem contact met mij op voor meer informatie. Samen tillen we jouw gezondheid én leven naar een hoger niveau. 

EMB bloedtest veelgestelde vragen

Via een vingerprik neem ik een kleine hoeveelheid bloed af. Dit stuur ik naar het laboratorium, waar je bloed op diverse waardes wordt getest. Vervolgens ontvang ik de uitslagen, die ik in heldere taal aan je uitleg. Aan de hand van een uitgebreid behandelplan gaan we samen aan de slag om jouw gezondheid en huid te verbeteren. Van binnen én buiten. 

Een EMB bloedtest is geschikt voor iedereen die gezondheids- of huidklachten ervaart en deze wil verhelpen. De test geef een helder beeld van je gezondheid en het behandelplan geeft je richtlijnen om mee aan de slag te gaan. 

Een reguliere bloedtest geeft inzicht in reguliere waardes, zoals de bloedplaatjes en de rode en witte bloedcellen. Een EMB bloedtest analyseert deze waardes ook, maar geeft daarnaast inzicht in het energetische niveau. Denk aan verstoringen, belastingen en tekorten. Zo ontstaat er een completer beeld. 

Je kunt de bloedtest ook thuis afnemen. Ik stuur je dan alle benodigdheden en uitleg om de test zelf af te nemen. 

Sublogo

REBALANCED

“Ik wilde een plek creëren
waar iedereen zich veilig en thuis voelt!”

Marjolein