Vogel
Vogel
Vogel
Balans in je lichaam en leven
Persoonlijke aandacht
Holistische werkwijze

Vrouwencirkels

Vrouwencirkel

In Amersfoort

Ontdek een veilige en mooie ruimte waar gelijkgestemde vrouwen samen komen om te verbinden, elkaar ondersteunen, erkenning ervaren en zonder oordeel naar elkaar luisteren. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of welke weg je hebt afgelegd. Het gaat om jou zonder alle laagjes en labels die andere of wijzelf hebben opgeplakt.

Amersfoort
Sublogo

Herken jij je in één van de volgende vragen?
Heb je het gevoel dat je de enige bent met jou struggles?
Mis jij een support groep om je heen?
Sta je constant aan en heb je behoefte om te vertragen en te reflecteren?
Heb je behoefte aan een plek waar zonder oordeel en advies naar je geluisterd wordt? Wil je je ontwikkelen op mentaal en spiritueel vlak?
Wil je je meer in balans voelen, minder vanuit je hoofd leven en meer in contact komen met je gevoel?

Lees dan gerust verder want wellicht is een vrouwencirkel een mooie aanvulling voor jou!

vrouwencirkel

Wat is een vrouwencirkel?

De vrouwencirkel is een eeuwenoude bijeenkomst die zijn oorsprong vindt in verschillende culturen over de hele wereld. Eeuwen geleden werden deze ceremonies al uitgevoerd om wijsheid door te geven, rituelen uit te voeren, samen te dansen, te zingen, te helen en gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten. Nog steeds worden vrouwencirkels uitgevoerd en zijn er de afgelopen periode steeds meer vrouwencirkels bijgekomen.
Dit is een plek waar persoonlijke groei ontstaat en waar je je gezien voelt. Hier is tijd om te reflecteren en ongeziene stukken zichtbaar te maken. Het ontwikkelen van jezelf in alles wat je niet meer dient. Elkaar te vieren en jaloezie op de achtergrond te laten, te inspireren en vooral te ervaren dat we allemaal tegen dezelfde dingen aanlopen.
You’re not alone!

Voor wie is een vrouwencirkel?

Vrouwencirkels zijn bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar persoonlijke groei, zelfontdekking, empowerment, spirituele ontwikkeling of een sisterhood.
Vrouwencirkels zijn niet leeftijdsgebonden, maar wel zie ik dat de behoefte vaak op latere leeftijd begint. Ik vindt het ook altijd belangrijk om te kijken of er een wederzijdse match is.

Waar bestaat de vrouwencirkel uit?

Bij de vrouwencirkels die ik host creëren we eerst een veilige space. We beginnen we met een aantal ademhalingsoefeningen om ons systeem helemaal te kalmeren na een vaak drukke of stressvolle dag/periode. Ons hoofd staat constant aan in het dagelijks leven en we maken weinig ruimte om echt te vertragen. Deze avond gaat om jou. Vertragen, zakken in je lichaam en reflecteren.
Vaak zit er aan de avond een specifiek thema verbonden, een opdracht of gaan we journalen.
Je wordt meegenomen in een geleide meditatie en aaneengesloten vind er een cacao ceremonie plaats met een sharing. Dit kan een waardevolle moment zijn voor het delen van persoonlijke ervaringen, het hebben over verschillende thema’s en door elkaar geïnspireerd en gezien te worden.

vrouwencirkel

Iedere vrouwencirkel is uniek.

Ik moedig iedere vrouw aan om maandelijks een vrouwencirkel te volgen om zo committed te blijven naar jezelf en naar elkaar.

Door dit regelmatig bij te wonen kom je meer in contact met je gevoel en de wijsheid die al in je zit. Vind je erkenning bij gelijkgestemde vrouwen en voel je je voldaan en empowered. Je voelt je gezien en ervaart herkenning. De vrouwencirkel kan jou ondersteunen op zowel persoonlijk, zakelijk als spiritueel vlak.

Ik heb mijn best gedaan hier woorden aan te geven maar eigenlijk is deze ervaring niet in woorden te omschrijven. Om erachter te komen wat het voor jou kan doen mag je het dus echt gaan ervaren.

Evenementen:

Zondag 30 juli

Rebalance live dag

Sublogo

Aanmelden?

Meld je aan via onderstaand formulier voor de evenementen.

Wil jij op de hoogte woorden gehouden van nieuwe data en andere evenementen? Of wil je dat ik persoonlijk contact met je opneem? Schrijf je dan ook in via onderstaand formulier. 

Houdt ook mijn Instagram in de gaten voor nieuwe evenementen: @Bijmarjolein

It’s time to shine you’re light!

Heel veel liefs Marjolein – Rebalanced